Χειροποίητο καύκαλο μιγάδι με απόλυτα φυσικό προζύμι και αγνές πρώτες ύλες. Το καύκαλο μιγάδι θέλει 48 ώρες προετοιμασία. Θα σας θυμίσει τους κρητικούς ντάκους που φούρνιζαν οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας στο χωριό.
Αλεύρι ολικής αλέσεως από ΚΡΙΘΑΡΙ, αλεύρι τύπου 70 από μαλακό ΣΙΤΑΡΙ, αλεύρι κατηγορίας Μ από σκληρό ΣΙΤΑΡΙ, αλεύρι ολικής αλέσεως από σκληρό ΣΙΤΑΡΙ, αλεύρι κατηγορίας Π από μαλακό ΣΙΤΑΡΙ, προζύμι, νερό, αλάτι, Βελτιωτικό αλεύρου: ασκορβικό οξύ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Tο κρητικό καύκαλο μιγάδι με ντομάτα, ελαιόλαδο, φέτα και φρεσκοτριμμένη ρίγανη είναι ίσως το πιο φημιστό κρητικό ορεκτικό. Απολαύστε αυτήν την κλασική συνταγή με καύκαλο μιγάδι της Μυρωδάτης και νιώσετε τη διαφορά σε υφή, σε πλούσια γεμάτη γεύση.