Κρίθινος ντάκος ολικής αλέσεως με χωριάτικο προζύμι από αγνά υλικά. Ο κρίθινος ντάκος της Μυρωδάτης θέλει και εκείνος τον χρόνο του. Θέλει 48 ώρες για να προετοιμαστεί και να έλθει στην καλύτερη εκδοχή του στο τραπέζι σας.
Προετοιμάζεται και ψήνεται με την μοναδική συνταγή της Μυρωδάτης.
Αλεύρι ολικής αλέσεως από ΚΡΙΘΑΡΙ, αλεύρι τύπου 70 από μαλακό ΣΙΤΑΡΙ , αλεύρι κατηγορίας Π από μαλακό ΣΙΤΑΡΙ, προζύμι, νερό, αλάτι, Βελτιωτικό αλεύρου: ασκορβικό οξύ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Ο ντάκος κατατάσσεται στα πιο γνωστά και αγαπημένα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Tα τελευταία χρόνια, μάλιστα, που έχει αναγνωριστεί η αξία της μεσογειακής διατροφής, διεκδικεί σταθερή θέση στο τραπέζι μας. Απολαύστε τον στη σαλάτα ή με τυράκι σαν σνακ.